Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви пред Общото събрание на ООН,

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви пред Общото събрание на ООН,
Коментари Харесай

Зеленски пред ООН: Путин планира атаки срещу украинските атомни електроцентрали

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви пред Общото заседание на Организация на обединените нации, че съветският президент Владимир Путин възнамерява офанзиви против украинските атомни електроцентрали и енергийната инфраструктура, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Зеленски сподели още, че различните проекти за слагане на завършек на войната в Украйна дават на Путин  " политическото пространство да продължи войната ".

Украинският президент се усъмни в " същинските ползи " на Китай и Бразилия за подписване на съглашение за мир в Украйна и съобщи, че те няма да " усилят въздействието си за сметка на Украйна ".

" Когато някои оферират други възможности, половинчати проекти за споразумяване, по този начин наречените набори от правила, това освен подценява ползите и страданията на украинците... освен подценява действителността, само че и дава на Путин политическо пространство да продължи войната ", акцентира Зеленски пред Общото заседание на Организация на обединените нации.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР